Annonser
Resebloggen: 2013-05-10 11:05 Varför betala mer när man kan spara på sin semester bokning! Att resa och upptäcka världen är vad de flesta drömmer om att få göra. Ofta är dock tid samt pengar ett problem. Vill man iväg på semester men plånboken är tunn finns det några smarta knep som kanske kan hjälpa dig på väg att boka din resa lite billigare.... | Läs mer »
London Calling: 7-04-2013 03:04 Min kära mor kommer till London såhär efter påsk. Jag vet att ni haft en riktig vargavinter i Svedala, men här i Storbritannien – ja, i alla fall här i söderänden – brukar vi ju klara oss väldigt lindrigt undan och det är sällan det kryper ner under nollan. Den här vintern har däremot varit både den längsta och kallaste... | Läs mer »
London Calling: 20-03-2013 08:03 “Nästa gång kan vi ta kostnader för barnomsorg,” sa Storasyster som svar på mitt senaste inlägg här.   Ja, inte blodsband, då. Hon är en mycket god vän som blev min surrogat-storasyster när vi tillsammans gick igenom varsin kris under samma period för drygt sex år sedan och kämpade oss igenom dessa tillsammans. Men det är en annan story.  ... | Läs mer »
London Calling: 16-03-2013 01:03 En del av syftet med den här bloggen var att påvisa kontrasterna mellan Storbritannien och Sverige/London och Torsby. Och nu har jag bränsle på elden.   En god vän (en svenska i London, liksom jag) genomgår en skilsmässa med sin brittiske (snart ex-) make, precis som jag gjorde för drygt sex år sedan, och hon står nu inför den verklighet... | Läs mer »
London Calling: 11-03-2013 10:03 Kära London,   Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag har varit otrogen mot dig. IGEN! Ja, jag vet hur det var med Paris den där gången. Jamen, det bara BLEV så. Och de var snygga och spännande och jag rycktes med i ögonblicket, det bara HÄNDE. Men jag tänkte på dig hela tiden, och jag... | Läs mer »
London Calling: 16-02-2013 08:02 Maria (min bästa kompis sedan barndomen – hon och min andra bästis, myset Anna) föreslår med ett glatt leende förra helgen när jag är i Stockholm, att vi ska bada bastu. Joakim (hennes äkta hälft som jag vanligtvis tycker väldigt mycket om när han inte hjälper till med saker som skrämmer skiten ur mig) tar motorsågen och sågar upp ett... | Läs mer »
London Calling: 15-02-2013 10:02 Gudars skymning, vad livet rusar iväg! Jag är alltid full av energi och är en gladlynt liten sak, men att hinna med allt man tänkt sig är tamejkatten en utmaning. Som att blogga, exempelvis. Nepp! Jag jobbar häcken av mig, fixar med lillapan (som numera alltid tycks ha en fullbokad social kalender och jag spenderar all min fritid när han... | Läs mer »
Okategoriserade, Resebloggen: 17-12-2012 07:12 Las Palmas calling again Efter ett sommaruppehåll så sätter vi igång igen. Nu har den skandinaviska turistsäsongen startat på allvar, flera dagar i veckan kommer flyg med soltörstande skandinaver hit till Gran Canaria. Här har vi fortfarande sköna sommartemperaturer, havet lockar med 24 gradigt vatten. Stranden är full med surfande, badande och solande människor. Den fina strandpromenaden i Las Palmas... | Läs mer »
London Calling: 15-12-2012 08:12 Jag är världsbäst på att shoppa. Okej, jag har svart bälte i att Bränna Pengar, men utöver det är jag dessutom enormt effektiv när jag går lös i affärerna. Jag shoppar som en karl: målmedvetet, inga krusiduller, inget velande, jag går in som en precisionsmissil och grabbar tag i det jag ska ha och snabbt ut igen. Inget provande och... | Läs mer »
London Calling: 7-12-2012 12:12 Varning, alla! Det är SNÖKAOS här i Storbritannien. Detta snökaos (som även drabbar mitt älskade London) har inneburit hela EN CENTIMETER (Herren välsigne och bevare oss) snö i vissa delar av Skottland och norra England. Här i London har det varit en HEL minusgrad senaste två dagarna, och jag var tvungen att med livet som insats ta mig förbi hela... | Läs mer »