Annonser

Bli fadder

MC Reklam

WHF

Vårdkompetens i Värmland

Wienerkonditoriet mot nya mål!

Samhälle & Näringsliv, Shopping & mode: 2016-09-22 10:09

Det är nog många som undrat och är nyfikna på vad som händer i Lågprisvaruhusets gamla lokaler. Brun papp i skyltfönster brukar innebära att nya, spännande saker är på gång och det stämmer även i det här fallet.
Goda Nyheter Torsby kan idag meddela att anrika Wienerkonditoriet byter lokaler och flyttar några hundra meter längre upp på Järnvägsgatan. Lisa Walfridson och Sophia Nordquist, ägare till Wienerkonditoriet AB väljer att samlokalisera bageri och café och tar över nu nedlagda Lågprisvaruhusets lokaler i korsningen Järnvägsgatan-Tingshusgatan. En totalrenovering har påbörjats tillsammans med fastighetsägaren Torsby Bostäder. Inflyttning är planerad till årsskiftet så det är just nu bråda dagar för att hinna få allt färdigt till dess.
– Det känns jättekul med den här nysatsningen, säger Lisa Walfridson. En sammanslagning av våra bägge enheter tror vi kommer innebära en helt annan sammanhållning inom företaget. All personal under samma tak, mer lättjobbat och mer trivsamt för oss och alla våra kunder. Att vi totalrenoverar är förstås också jättespännande. Att vi nu får möjlighet att helt sätta vår prägel på utformningen av lokalerna känns fantastiskt kul!
Finns det några nyheter när det gäller lokalernas utformning eller nya produkter som ni redan nu kan gå ut med?
– Ja något som vi vet att många undrar över är om det kommer finnas utrymme för en trivsam uteservering. Vi tror oss hittat en bra lösning på det och vi hoppas att det ska gå att genomföra som vi planerat. Blir det som vi tänkt blir det toppenbra! När det gäller vårt produktsortiment så har vi lite nya spännande idéer när det gäller både dryck och fikabröd men vi vill jobba vidare med det och helt bestämma oss innan vi går ut med det men att det blir nån liten produktnyhet till nyöppningen kan vi nog redan nu lova, säger Lisa.

Källa: Goda Nyheter Torsby

ulla@torsbybladet.se