Annonser

Bli fadder

MC Reklam

WHF

Vårdkompetens i Värmland

Om Okategoriserade

En gästblogg för alla som tycker om att resa! Vi välkomnar gästskribenter som vill dela med sig av sina resor. Långa resor, korta resor, tankar, bilder, tips – allt är välkommet!

skriver om:

Las Palmas calling again

Skrivet av ulla@torsbybladet.se
2012-12-17 07:12

Las Palmas calling again
Efter ett sommaruppehåll så sätter vi igång igen.
Nu har den skandinaviska turistsäsongen startat på allvar, flera dagar i veckan kommer flyg med soltörstande skandinaver hit till Gran Canaria. Här har vi fortfarande sköna sommartemperaturer, havet lockar med 24 gradigt vatten. Stranden är full med surfande, badande och solande människor. Den fina strandpromenaden i Las Palmas är helt fantastisk, fullt med flanerare, folk som sitter på utomhusserveringarna.

Las Palmas har ju mycket att erbjuda
På torsdagar är det tapasrunda i Vegueta (gamla delen). En tapas med dricka = 2€. Ett mycket populärt utflyktsmål, en fantastisk stämning, gå från krog till krog.
På lördagar är det musikrunda med levande musik på Las Canteras. Det börjar vid 17.30-tiden på Bar La Guarida för att sedan fortsätta lite längre bort på strandpromenaden och när det är slut där, fortsätter man promenaden bort mot konserthuset, Auditoriet, och strax innan, där baren NY Taxi ligger, sista anhalten på musikrundan.

Det är en härlig blandning av olika musikstilar som passar de flesta åldrar. Stämningen är på topp!

Väl mött!
Hälsningar Annika