Annonser

Bli fadder

MC Reklam

WHF

Vårdkompetens i Värmland

Om Resebloggen

En gästblogg för alla som tycker om att resa! Vi välkomnar gästskribenter som vill dela med sig av sina resor. Långa resor, korta resor, tankar, bilder, tips – allt är välkommet!

skriver om:

Varför betala mer när man kan spara på sin semester bokning!

Skrivet av ulla@torsbybladet.se
2013-05-10 11:05

Varför betala mer när man kan spara på sin semester bokning!
Att resa och upptäcka världen är vad de flesta drömmer om att få göra. Ofta är dock tid samt pengar ett problem. Vill man iväg på semester men plånboken är tunn finns det några smarta knep som kanske kan hjälpa dig på väg att boka din resa lite billigare. Inget går upp mot att se ett slutpris sänkas. Oavsett om det är en mindre summa eller något större, i längden kan det bli mycket som blir över till att använda till annat skoj.

Att handla på nätet med rabattkoder är något som har blivit allt mer populärt. Det går att få ner priset på nästintill allting, det inkluderar resor och utflykter. Hotell, hyrbilar, flyg, sevärdheter, temaresor och mycket mer. Oavsett vad man har planerat, en fotbollsresa till England, en romantisk weekend i Paris eller en familjesemester i solparadiset Kreta, det går snabbt att se om de erbjuder något som ger dig fördel.

Speciella sidor finns som har samlat alla aktuella kampanjer, erbjudanden och rabatter för olika försäljare för att du lätt kan hitta det du letar efter. Ta Rabattkodrea.se som exempel. Söker du på produkt, resa eller butik hos dem visas en specifik rabattsida. Här anges det som är aktuellt. Har du då t.ex. hittat din drömresa till Australien hos Ving.se  eller en avkopplande semester till Thailand hos Fritidsresor så kan du söka på det hos en rabattsida. Har du tur finns det något aktuellt som passar just den resan du har planerat. Lycka till!

Anna ten Brinke

Länkar
Rabattkodrea.se
Ving.se
Fritidsresor